Kortrijk , Campus Reepkaai
5 jun
14.00u - 17.00u

Workshop fotografie voor beginners

Georganiseerd door

De diagnose en/of de behandeling van kanker brengt je onvermijdelijk in confrontatie met angst, stress en rusteloosheid. Creatieve activiteiten zorgen voor afleiding en ontspanning tijdens deze periode. Daarom organiseren we creatieve sessies voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. 

Op vrijdag 5 juni organiseert het creatief centrum een workshop fotografie voor beginners. Deze sessie zal voornamelijk gaan om het aanleren van "compositie". Compositie in de fotografie betekent dat je de verschillende onderwerpen op zo'n manier in beeld plaatst, dat deze samen een mooi geheel vormen. Na een kleine theoretische uitleg gaan we dit samen in de praktijk gaan oefenen.

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die graag iets wil bijleren over het maken van foto's. Je hoeft geen professioneel fototoestel te gebruiken, ook met een smartphone kun je aan de slag. Indien je al een cursus fotografie gevolgd hebt, zal deze workshop op beginnersniveau vermoedelijk niet zo interessant zijn. Plaatsen zijn beperkt tot 10 personen.

Deze activiteit is gratis, gelieve een eigen fototoestel of smartphone mee te brengen. 
Koffie, thee en water zijn voorzien. 

 

Tot dan! 

 

Inschrijven

Adres

Campus Reepkaai

Reepkaai 4 , 8500 Kortrijk (lokaal: Erasmuszaal)
Bekijk in Google maps