Oud-Heverlee, Don Bosco klooster
2 feb
14.00u - 17.00u

Winteractiviteit - Samen koken, samen eten

Georganiseerd door

Het is ondertussen reeds zo wat een traditie geworden dat we met onze vereniging ‘de Maretak vzw’ even na de feestdagen onze leden een aangename namiddag willen aanbieden in een sfeer van ontspanning en gezelligheid.

Vanuit het idee dat het voor iemand die leeft met chronische pijn niet steeds evident is om elke dag een warme gezonde maaltijd klaar te stomen zijn we ertoe gekomen om dit met ons allen samen aan te pakken. We gaan dus samen een ganse maaltijd bereiden waarbij iedereen een klein stukje helpt in de voorbereiding. Dankzij de coördinerende taak van een paar van onze vrijwilligers kunnen we daarna proeven en genieten van onze eigen kookkunsten tijdens een gezellig tafelen.

Voor deze gelegenheid maken we gebruik van een lokaal in het unieke kader van het Don Bosco klooster te  Oud-Heverlee, Don Boscolaan 15. (we plaatsen bewegwijzering ter plaatse zodat je goed de weg vindt naar het lokaal). Deze activiteit zal plaats vinden van 14u tot 17u.

Naar goede gewoonte voorzien we de aanwezigheid van kussentjes om het zitcomfort eventueel te verbeteren en zullen ook onze relaxzetels ter beschikking staan om wat te kunnen rusten indien gewenst.

Om onze nodige aankopen te doen willen we je vragen om vooraf te willen inschrijven (noodzakelijk!) uiterlijk op 29 januari. Dit kan je doen via de website (www.demaretak.org/evenementen/winteractiviteit)  of een telefoontje/sms op het gsm nr.  0479 84 80 55.

Als deelname in de kosten wordt 5 euro per persoon gevraagd (kan ter plaatse betaald worden).

We voorzien busvervoer voor onze leden vanuit de afdeling West-Brabant. Er zijn 2 opstapplaatsen:

BWM garage Louyet – Vandeperre

Bergensesteenweg 720, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Vertrek bus: om 12u30

‘t Mankement

Noorderlaan 4, 1731 Zellik
Vertrek bus: om 13u

Voor de mensen uit de afdeling Oost-Brabant kan er carpooling geregeld worden. Stuur hiervoor een mailtje naar info@demaretak.org of een sms naar 0479/848055.

Inschrijven

Bij: Eddy Claes
Organisatie: de Maretak vzw, vereniging voor mensen met chronische pijn
E-mailadres: info@demaretak.org
Telefoon: 0479/848055

Adres

Don Bosco klooster

Don Boscolaan 15, 3050 Oud-Heverlee
Bekijk in Google maps