Vlaanderen, Online
14 mei
19.30u

Webinar Wegwijs in de geestelijke gezondheidszorg

Georganiseerd door

Ook in ongewone omstandigheden heeft CM een aanbod op maat. Zo lanceerden we een reeks online sessies. Verschillende gezondheidsthema?s komen aan bod die versterkend zijn in deze tijden. Ben je benieuwd welke online sessies wij in petto hebben? Neem een kijkje via  www.cm.be/agenda. #samenenvoorelkaar

In 2012, na de geboorte van haar derde kindje, krijgt Brenda Froyen een kraambedpsychose. Er volgen drie ziekenhuisopnames, waarvan twee gedwongen. De weg naar de juiste hulp verloopt moeizaam. De situatie lijkt bij momenten uitzichtloos. Komt het ooit nog goed?

Brenda getuigt over haar ervaringen, haar psychische kwetsbaarheid, de zoektocht naar hulp, het stigma en ook? hoe het weer goed kwam. Haar kwetsbaarheid heeft ze omgezet in haar sterkte. In deze Webinar brengt ze een verhaal van hoop. Ze vertelt waar psychische problemen vandaan komen, hoe we er zelf kunnen mee omgaan en dit ook aan onze kinderen kunnen aanleren. Het doorbreken van het taboe is vaak de sleutel tot herstel.  

Gastspreker: Brenda Froyen is lerarenopleider aan de AP Hogeschool, auteur van o.a. ?Kortsluiting in mijn hoofd?, webredacteur van Psychosenet.be en lid van Hoge Gezondheidsraad.

Hoe werkt het? Schrijf je online in. Een dag vóór de start van de online sessie krijg je een e-mailtje van ons. Daarin vind je de deelnamelink. Op het uur dat de sessie start, klik je de link aan. Tot dan!

Adres

Online

niet van toepassing, niet van toepassing Vlaanderen
Bekijk in Google maps