Vlaanderen, Online
12 mei
19.00u

Webinar Corona Care

Georganiseerd door

Ook in ongewone omstandigheden heeft CM een aanbod op maat. Zo lanceerden we een reeks online sessies. Verschillende gezondheidsthema's komen aan bod die versterkend zijn in deze tijden. Ben je benieuwd welke online sessies wij in petto hebben? Neem een kijkje via www.cm.be/agenda. #samenenvoorelkaar

We kunnen er niet om heen: het Corona virus.

Onzekerheid over de toekomst, economische doemscenario's, bezorgdheid om mekaars gezondheid, drastische inperking van onze sociale contacten, ... zorgen ervoor dat onze veerkracht zwaar op de proef wordt gesteld.

Pulso* ontwikkelde eerder, in samenwerking met CM, het concept HappyCare: een model om veerkracht en geluk te bevorderen.
De 7 veerkrachtpaden in deze webinar zijn wetenschappelijk onderbouwd én vormen 1 voor 1 handleidingen als houvast in onzekere tijden als vandaag.

Op het programma:

De menselijke kenmerken van angst en stress
Corona: een wankel evenwicht
En ook: de positieve keerzijde
Naar meer "Corona-veerkracht": uitdieping van de 7 paden.

Na een korte inleiding duurt de webinar ongeveer 50 minuten. Er is gezien de groepsgrootte geen live interactie mogelijk maar wel er is wel mogelijkheid om na afloop vragen te stellen via de chat-functie. (Indien veel deelnemers wordt zelfs een 2de moderator aangesteld die de spreker ondersteunt bij het behandelen van de vragen).

 

*Pulso is een spin-off van de KULeuven en bezit een netwerk en expertise in het kader van welzijn en gezondheid op het werk en daarbuiten. Ze werken reeds langer met CM samen.

spreker : Annelies Brewaeys, Psycholoog Pulso Europe

Hoe werkt het? Schrijf je online in. Een dag vóór de start van de online sessie krijg je een e-mailtje van ons. Daarin vind je de deelnamelink. Op het uur dat de sessie start, klik je de link aan. Veel plezier!

Adres

Online

niet van toepassing, niet van toepassing Vlaanderen
Bekijk in Google maps