Antwerpen, MAS
21 aug
14.00u

Wandeling voor mensen tijdens en na kanker - Park Spoor Noord en de sky-line van het MAS

Georganiseerd door

We spreken af aan het MAS en wandelen door het mooie Park Spoor Noord... met of zonder nordic stokken volgens eigen ingeving en keuze... bij terugkomst gaan we naar het hoogste verdiep van het geweldige MAS om het plaatje over Antwerpen vast te leggen op de lenzen van onze ogen. Afzakken doen we in één of ander pittoresk etablissementje met een lichte maaltijd.

Inschrijven voor deze geweldige middag kan vanaf 1 juli tot en met 7 augustus - de maaltijd die op voorhand besteld en betaald wordt, is natuurlijk geen must, maar wel een leuke afsluiter van wat zeker een mooie dag onder lotgenoten zal zijn!

Wij kijken er alvast naar uit! U toch ook?!

Meer info: van zodra deze gekend is kan je ze terug vinden op onze website of u kan ze aanvragen via ons mailadres, wij staan graag ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

vzw Klein Geluk is een erg levendige lotgenoten groep, waar warme banden voor het leven gesmeed worden... sommige van onze activiteiten richten zich enkel tot leden, maar behoor jij tot de doelgroep is lid worden geen enkel probleem!! En bovendien geheel gratis voor mensen in behandeling en tot 1 jaar erna.

 

Inschrijven

Bij: Jean of Lisette
Organisatie: vzw "Klein Geluk"
Telefoon: 0 470 07 71 48

Adres

MAS

Hanzenstendenplaats 1, 2000 Antwerpen (lokaal: Plein voor het MAS)
Bekijk in Google maps