Aartselaar, "Klein Geluk" bij Wolffaertshof
14 okt
14.00u

"Voetreflexologie en chemo" door Leon Cools - gezondheids- therapeut

Georganiseerd door

Tijdens ons babbelmoment van 14 oktober in Aartselaar krijgen we bezoek van "Leon Cools" die ons op zijn eigen gekende warme manier zal laten kennis maken met voetreflexologie in combinatie met chemo! Via onderzoek zijn veel positieve effecten gemeten wat betreft de levenskwaliteit bij chemotherapie via voetreflexologie. Het is daarom dat in Frankrijk een 10tal klinieken deze techniek aanbieden... in België is dit nog niet gebruikelijk, maar het bestaat. Leon Cools en zijn collega schreven er al een artikel over, hij is dus de uitgelezen persoon om ons daarover te informeren. Vandaag zal hij ons een eenvoudige techniek aanleren om voeten te masseren van je man, vrouw, kind. Hoe beginnen we hieraan? Wat is veilig?  Hoe hard mag ik drukken? wat zijn de mogelijke effecten? Wetende dat de super sympathieke Leon ondertussen een vaste waarde is bij "Klein Geluk"... een specialist op vele domeinen... durven wij te stellen dat wij na deze middag met zijn allen weer een pak slimmer huiswaarts keren.

Deze middag is leerrijk en toegangkelijk voor iedereen van de doelgroep... volwassenen getroffen door kanker, partner, familie, vrienden en ouders van door kanker getroffen kinderen. En ook deze middag wordt begeleid door een stukje taart, koffie, thee en warme lotgenoten.

 

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig.

Deze geweldige middag is gratis voor alle kaarthouders van vzw "Klein Geluk" - voor alle anderen wordt een kleine bijdrage van 5 euro gevraagd - hierin zit de voordracht/workshop - taart, koffie, en thee...

 

Adres

"Klein Geluk" bij Wolffaertshof

Baron van Ertbornstraat 7, 2630 Aartselaar (lokaal: Lais)
Bekijk in Google maps