Bornem, A touch of Rose vzw
24 jan
13.00u - 16.00u

Voetreflexologie

Georganiseerd door

Voetreflexologie is een complementaire therapie waarbij men door drukpuntmassage van de reflexpunten op de voeten een ontspanning van het lichaam creëert.

Onze voeten kunnen gezien worden als spiegels van ons lichaam. Ieder orgaan en iedere klier, gelegen in een bepaalde zone in het lichaam, heeft zijn eigen reflexgebied in het corresponderende deel van de voet.

De massage van deze punten zal een soort van signaal geven aan de rest van het lichaam en aan de hersenen om een evenwicht te zoeken.

Wanneer je kanker hebt, kunnen zowel de ziekte zelf als de bijwerkingen van de behandelingen een enorm impact hebben op je fysieke en emotionele gestel. Maar ook na de behandeling ben je zeker nog niet helemaal in balans.

Reflexologie massages brengen de geest tot rust, werken kalmerend en zorgen ervoor dat alles in het lichaam terug kan stromen. Men kan het vertrouwen in zichzelf terug vinden zodat de kracht kan terugkomen.

De massages kunnen de kwaliteit van het leven verhogen en ervoor zorgen dat er minder hinder is van de bijwerkingen van de reguliere behandelingen. Er wordt ondersteuning gegeven in het herstelproces op zowel fysiek, emotioneel als mentaal vlak.

Verloop

Deze behandeling wordt gegeven door Ann Biesemans, voetreflexoloog en stress- en relaxatiecoach bij Surlemoon.

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten en het is goed om na de behandeling nog wat rust te nemen en voldoende water te drinken.

Praktisch
Deze individuele sessies gaan maandelijks door op vrijdagnamiddag. Als patiënt van ons ziekenhuis krijg je één sessie gratis aangeboden. Wil je graag nog een extra sessie, dan betaal je hiervoor een beperkte bijdrage van € 15. Je kan maximaal 2 behandelingen krijgen bij A touch of Rose, zodat we voldoende ruimte hebben om al onze patiënten te helpen.

Ben je niet in behandeling in ons ziekenhuis, maar wil je toch graag genieten van deze extra zorgen, dan betaal je € 15 per sessie, in totaal maximaal 2.

De concrete data vind je in de Agenda op onze website.

Inschrijven kan via e-mail op info@atouchofrose.be met vermelding van: Voetreflexologie + voorkeursdatum + naam en voornaam + telefoonnummer + waar je in behandeling bent.

Je krijgt een bevestiging als je kan deelnemen.

Inschrijven

Bij: A touch of Rose vzw

Adres

A touch of Rose vzw

Rijkenhoek 6, 2880 Bornem
Bekijk in Google maps