Hoe zit dat nu met die 'superfoods' , omega-3 en bio-voeding?
Zijn ze echt gezonder of is dit een fabeltje ?
Wetenschappelijk onderzoek leert ons steeds meer over het verband tussen voeding en kanker.
In voeding zitten namelijk stoffen die het risico op kanker, behalve positief, ook negatief kunnen beïnvloeden.
Het is echter belangrijk om te weten dat voeding slechts één van de bepalende factoren is bij het ontstaan van kanker.
Sommige daarvan zijn gelinkt aan onze levenswijze, andere zijn erfelijk bepaald.
Kun jij de feiten van de fabels onderscheiden?
Onco-diëtiste Karen Van Bylen, verbonden aan het ZNA Jan Palfijn, overloopt de do's and dont's met ons.
Inschrijven verplicht via info@naboram.be of 03/234 35 66
Wanneer? vrijdag 29/03/2019 van 13u30 tot 16:00
Waar? Dienstencentrum De Meersenier - Sint-Nicolaasplaats 7/8 -2000 Antwerpen