Bornem, A touch of Rose vzw
23 mei
16.00u - 18.00u

Verwenbehandeling voor het gelaat

Georganiseerd door

Gezichtsverwenbehandeling

Als je behandeld wordt of werd omwille van kanker, kan je zelfbeeld hierdoor een flinke deuk krijgen. Elke behandeling, zoals operatie, chemotherapie of radiotherapie heeft een effect op je lichaam dat soms helemaal anders lijkt aan te voelen. Je huid is droger of geïrriteerd, je spieren zijn gespannen, je hebt littekens die je onzeker maken. Al deze klachten maken dat je je minder goed voelt in je vel, en dat heeft dan weer een effect op je geest.

‘A touch of Rose’ schenkt belangrijke aandacht aan het opvangen van de neveneffecten van de behandelingen en biedt een echt verwenpakket aan verzorgingen aan! Wij zijn er om net deze periode aangenaam te maken voor jou. Een volledige gelaatsverzorging, een heerlijke gezichtsmassage of een maquillage. Welke verzorging u ook kiest, bij ‘A touch of Rose’ wordt u zalig verwend, want dat hebt u verdiend.

Onze enthousiaste en bekwame schoonheidsspecialiste, Lotte Lepage, staat klaar om u een aangename tijd in ‘A touch of Rose’ te bezorgen.  

Verloop

Alle verzorgingen in ‘A touch of Rose’ gebeuren met hoogwaardige producten voor de gevoelige huid van onze patiënten tijdens en na de behandeling. ‘A touch of Rose’ krijgt de steun van Avène. Tijdens een verzorging van 45 minuten kiest u zelf in overleg met onze schoonheidsspecialiste welke behandeling(en) u verkiest.

Welke verzorgingen biedt ‘A touch of Rose’ aan ?
Gezichtsmassage en gelaatsverzorging

Reiniging van de huid, gevolgd door een massage, het aanbrengen van een verzachtend masker of dagcrème en een verzorging van de oogomtrek. Tijdens de gelaatsverzorging wordt er ook advies gegeven om de nevenwerkingen van de therapie op te huid te beperken. 

Maquillage

Behandelingen tegen kanker kunnen een invloed hebben op de teint en maken de huid valer. Tijdens de make-up sessie kan er gewerkt worden met een lichte dagmaquillage of is het mogelijk om roodheid, littekens, huidverkleuringen en kringen te verbergen en om de wenkbrauwen bij te tekenen. Tijdens de sessie wordt er aangeleerd om de nevenwerkingen van de therapie op de huid te camoufleren.

Praktisch

Deze verwensessies vinden éénmaal per maand plaats op donderdag. Ook onze mannelijke patiënten zijn van harte welkom en ontvangen een verwenbehandeling op hun maat ! De concrete data vind je in de Agenda op onze website.

Wij bieden je graag één verwenbehandeling gratis aan. Wil je graag nog een extra verwenbehandeling, dan betaal je hiervoor een beperkte bijdrage van € 15. Je kan maximaal 2 verwenbehandelingen krijgen bij A touch of Rose, zodat we voldoende ruimte hebben om al onze patiënten te helpen.

Ben je niet in behandeling in ons ziekenhuis, maar wil je toch graag genieten van deze extra zorgen, dan betaal je € 15 per verwenbehandeling, in totaal ook maximaal twee maal.

Reserveren kan via e-mail op info@atouchofrose.be met vermelding van: Verwensessie gezichtsverzorging + voorkeursdatum en -uur + naam en voornaam + telefoonnummer + ziekenhuis van behandeling.

Je krijgt van ons een bevestiging van je reservatie.

Inschrijven

Bij: A touch of Rose

Adres

A touch of Rose vzw

Rijkenhoek 6, 2880 Bornem
Bekijk in Google maps