Bornem, Psychosociaal Oncologisch Welzijnscentrum A touch of Rose vzw
20 sep
16.00u

Verwenbehandeling voor het gelaat

Georganiseerd door

Als je behandeld wordt of werd omwille van kanker, kan je zelfbeeld hierdoor een flinke deuk krijgen. Elke behandeling, zoals operatie, chemotherapie of radiotherapie heeft een effect op je lichaam dat soms helemaal anders lijkt aan te voelen. Je huid is droger of geïrriteerd, je spieren zijn gespannen, je hebt littekens die je onzeker maken.

Al deze klachten maken dat je je minder goed voelt in je vel, en dat heeft dan weer een effect op je geest.

‘A touch of Rose’ schenkt belangrijke aandacht aan het opvangen van de neveneffecten van de behandelingen en biedt een echt verwenpakket aan verzorgingen aan!

Wij zijn er om net deze periode aangenaam te maken voor jou.

Een volledige gelaatsverzorging, een heerlijke gezichtsmassage of een maquillage. Welke verzorging u ook kiest, bij ‘A touch of Rose’ wordt u zalig verwend, want dat hebt u verdiend.

Alle verzorgingen in ‘A touch of Rose’ gebeuren met hoogwaardige producten voor de gevoelige huid van onze patiënten tijdens en na de behandeling. ‘A touch of Rose’ krijgt de steun van Avène.

Tijdens een verzorging van 45 minuten kiest u zelf in overleg met onze schoonheidsspecialiste welke behandeling(en) u verkiest.

Welke verzorgingen biedt ‘A touch of Rose’ aan ?

Gezichtsmassage en gelaatsverzorging

Reiniging van de huid, gevolgd door een massage, het aanbrengen van een verzachtend masker of dagcrème en een verzorging van de oogomtrek. Tijdens de gelaatsverzorging wordt er ook advies gegeven om de nevenwerkingen van de therapie op te huid te beperken. 

Maquillage

Behandelingen tegen kanker kunnen een invloed hebben op de teint en maken de huid valer. Tijdens de make-up sessie kan er gewerkt worden met een lichte dagmaquillage of is het mogelijk om roodheid, littekens, huidverkleuringen en kringen te verbergen en om de wenkbrauwen bij te tekenen. Tijdens de sessie wordt er aangeleerd om de nevenwerkingen van de therapie op de huid te camoufleren.

 

Inschrijven

Bij: Gudrun HOSTE
Organisatie: A touch of Rose vzw
Telefoon: 03/288.18.48

Adres

Psychosociaal Oncologisch Welzijnscentrum A touch of Rose vzw

Rijkenhoek 6, 2880 Bornem
Bekijk in Google maps