Lustin, Lustin/ Profondeville
14 sep
18.00u (tot 17 september 16.00u)

Van kanker naar Kracht

Georganiseerd door

Van kanker naar Kracht programma’s van Outward Bound® geven mensen met een kankerervaring de kans een nieuw evenwicht te vinden in hun leven en de negatieve kankerspiraal te doorbreken. Outward Bound®  biedt daarvoor een veilig kader om niet alledaagse activiteiten te doen en tegelijk op een betekenisvolle manier in dialoog te gaan met een kankerervaring. Actie, samen met anderen in onbekende  gebieden kan een krachtige tegenpool zijn na kanker.

Mogelijke activiteiten zijn: tochten, rotsklimmen, samen koken, touwenparcours, overnachtingen in de natuur en allerlei creatieve opdrachten.

Deze activiteiten worden begeleid door trainers die zowel technisch opgeleid zijn als gespecialiseerd zijn in het begeleiden van persoonlijke processen. 

Om aan een driedaagse mee te doen, hoef je geen topatleet te zijn. Zin om actief bezig te zijn en een basisconditie zijn voldoende. Als je ongeveer 2 km kunt wandelen, ben je fit genoeg om mee te doen. Voor iedereen vanaf 17 jaar. Twijfel je? Geef ons dan een seintje!

 

Inschrijven

Bij: Saskia Nauwelaerts
Organisatie: Outward Bound België
Telefoon: 016319145

Downloads

Adres

Lustin/ Profondeville

Rue Covis 19, 5170 Lustin (lokaal: Cursushuis van Outward Bound belgië)
Bekijk in Google maps