Oostende, Vayamundo Kinkhoorn
27 mei
10.00u (tot 03 juni 14.00u)

Vakantie aan zee voor mensen met kanker

Georganiseerd door

Deze week ontdekken we Oostende en genieten we, samen met lotgenoten, ten volle van alles wat de Vlaamse kust te bieden heeft. Het heemkundig museum Turkeyenhof beschikt over een indrukwekkende verzameling Noordzeeschelpen, fossielen en mammoetrestanten, aan onze kusten opgevist. En verder bezoeken we het Zwin. De Zwinvlakte is een uniek natuurgebied met een bijzondere planten- en dierenrijkdom. Deze uitstappen gecombineerd met een heleboel strandwandelingen en lekker eten, vormen de ideale vakantiemix.

We bieden vrijblijvend 2 workshops aan op deze vakantie, deze zijn inbegrepen in de prijs. Zo verdiepen we ons in de wereld van shiatsu en doen we aan zelfzorg met de workshop 'look good, feel better'.

Vakantiecentrum Vayamundo de Kinkhoorn & Ravelingen ligt aan de Oostendse zee dijk, op 4 km van het stads centrum. Alle kamers beschikken over een tv, douche, toilet en wastafel. De kamers zijn niet toegankelijk voor brede manuele rol stoelen, scooters of elektrische rolstoelen.

Het vakantiecentrum biedt een waaier aan ontspanningsmogelijkheden: een zwembad, whirlpools, een fitnessruimte, een biblio theek, een sporthal, een hobbyruimte, een pingpongzaal, indoorpetanque en minigolf. Zin in een gezellige babbel? Dan ga je naar de bar met aangename wintertuin. Daar geniet je bij een hapje of een drankje van een weergaloos zeezicht. De maaltijden worden hier aangeboden in buffetvorm.

Adres

Vayamundo Kinkhoorn

Zeedijk 330, 8400 Oostende
Bekijk in Google maps