Oostduinkerke, Domein Westhoek
12 okt
11.00u (tot 14 oktober 14.00u)

Uitwaai-weekend aan zee voor vrouwen met kanker

Georganiseerd door

Wellness, beauty, gezondheid en gezelligheid zijn dé sleutelwoorden voor deze dagen aan zee, specifiek voor vrouwen met kanker.
Je krijgt de kans om in een beperkte groep van ongeveer 15 personen heerlijk uit te waaien op het strand, een goed gesprek aan te gaan met lotgenoten en nieuwe vriendschappen op te bouwen. ‘Me time’ staat helemaal centraal, zodat je tijdens of na je behandeling van kanker op krachten kan komen. Er wordt een programma aangeboden waar je vrijblijvend aan kan deelnemen, maar uiteraard kan je ook tijd nemen om tot rust te komen bij een goed boek, om te shoppen of iets te gaan drinken.

Je verblijft in Domein Westhoek dat gelegen is in duingebied op 800 meter van het strand. Zee, strand en duinen staan borg voor rust en ruimte. Oostduinkerke en het bruisende Nieuwpoort met zijn mooie winkelstraat en aantrekkelijke plezierhaven liggen op wandelafstand. Domein Westhoek heeft in totaal 91 kamers en 36 appartementen voorzien van alle modern comfort, waaronder gratis draadloos internet. Het domein biedt heel wat recreatiemogelijkheden met onderandere een zwembad met zonneterras en een sauna-relax met Finse sauna, hammam, infrarood en buitenjacuzzi.

Voor meer info en prijzen, contacteer  02 246 26 90 of vakanties@samana.be.

Inschrijven

Organisatie: Samana vzw
E-mailadres: vakanties@samana.be
Telefoon: 02 246 26 90
Website: www.samana.be

Adres

Domein Westhoek

Noordzeedreef 6-8, 8670 Oostduinkerke
Bekijk in Google maps