Leuven, Provinciehuis Leuven
3 okt
09.00u - 16.00u

'Tussen hoop en vrees 'Infodag voor mensen met uitgezaaide borstkanker ingericht door Borstkanker Vlaanderen, een samenwerking van lotgenotengroepen voor borstkankerpatienten in Vlaanderen

Georganiseerd door

Patienten met uitgezaaide borstkanker krijgen weinig aandacht, ze zullen niet meer genezen maar hebben nog heel wat mogelijkheden.

Zij hebben vooral recht op goede zorgen, aandacht en gepaste informatie.

Tien Vlaamse lotgenotengroepen organiseren een infodag voor deze ABC patienten.  Het is de eerste maal dat dergelijk intitiatief, in Belgie, genomen wordt.  UJniek is dat de lotgenotengroepen dit samen organiseren.

Op het themadag 'Tussen hoop en vrees' nemen vooraanstaande specialisten het woord.  Zij informeren over de nieuwigheden op medisch gebied.  Er is keuze uit verschilllende workshops rond specifieke thema's.  Lotgenoten getuigen en vertellen hun verhaal.  Een gevarieerd aanbod van standhouders verschaffen allerhande nuttige informatie op een infobeurs.

De slogan van de dag 'Uitgezaaid maar niet uitgeteld' geeft aan dat er nog heel wat mogelijjkheden zijn voor deze mensen.

 

Inschrijven

Organisatie: Borstkanker Vlaanderen
Telefoon: 0475/62 88 16

Adres

Provinciehuis Leuven

Provincieplein 1, 3000 Leuven
Bekijk in Google maps