Nieuwpoort, Hotel Sandeshoved
7 sep
14.00u (tot 11 september 14.00u)

Tot rust komen aan de kust

Georganiseerd door

Tot rust komen aan de kust voor mensen met kanker

Geniet van de Belgische kust, samen met lotgenoten. Je krijgt de ruimte om écht tot rust te komen. We voorzien de mogelijkheid tot yoga, massages, verwennerijen... Er worden wandelingen uitgewerkt en ‘s avonds zijn er activiteiten voorzien. Dit alles echter zonder verplichtingen zodat je je eigen ding kan doen. Deze vakantie is in samenwerking met Kom op tegen Kanker. 

Jouw vakantieverblijf

Hotel Sandeshoved is een gezellig familiehotel, gelegen in het centrum van Nieuwpoort-Bad aan de verkeersvrije zee promenade. Het hotel grenst ook direct aan de bruisende en dynamische winkelstraat.

Er zijn een heel aantal kamers, studio’s en appartementen die allemaal voor-zien zijn van televisie, telefoon, badkamer en toilet. De kamers zijn eerder aan de kleine kant. Daarnaast zijn er een aantal volledig aangepaste kamers met toegankelijk sanitair beschikbaar. Enkele troeven van dit hotel? De prima keuken met keuzebuffet en de gezellige bar met zicht op zee.

Wat te doen in de omgeving?

Winkelparadijs

Nieuwpoort is de afgelopen jaren enorm gegroeid als badstad waar-door er veel leuke, hippe en luxueuze winkels zijn bijgekomen. Het valt zeker niet onder stoelen of banken te steken: shoppen maakt sowieso een deel uit van jouw vakantie. Nieuwpoort-Bad heeft een enorm uitgebreid aanbod aan winkels, die vooral gelokaliseerd zijn in de Albert I-laan en de Lombardsijdestraat. Wie liever opteert voor een rustigere buurt, kan beter richting de straten tussen het Marktplein en de Kaai gaan in Nieuwpoort-stad

Natuurreservaat Lombardsijde

Tijdens de schoolvakanties en op zaterdag, zondag en wettelijke feestda-gen, kun je via de dijk of via de mooie kaaipromenade naar het veerpont wandelen om daar een oversteek te maken naar het natuurreservaat van Lombardsijde. Stukken van dit reser-vaat zijn begaanbaar met de rolstoel. Dus als je wat meer wilt dan alleen het veerpont, kun je hier nog een wande-ling maken. Vergeet niet op tijd terug te zijn voor de laatste oversteek terug!

Inschrijven

Organisatie: Samana
E-mailadres: vakanties@samana.be
Telefoon: 02 246 26 90

Adres

Hotel Sandeshoved

Goethalsstraat 1, 8620 Nieuwpoort
Bekijk in Google maps