Halle, Stadhuis Halle
2 okt
13.00u - 17.00u

Toegankelijke fietstocht Halle

Georganiseerd door

Mensen met chronische pijn hebben meer baat bij bewegen dan bij stilzitten. Dat is het advies van gezondheidspsychologen, onderzoekers en pijnbehandelaars dat we ter harte nemen. Daarom bieden we vanuit onze vereniging ook de mogelijkheid om aan verschillende bewegingsactiviteiten te kunnen deelnemen welke aangepast zijn op maat van onze deelnemers.

Zaterdag 2 oktober kan deelgenomen worden aan een fietstocht in groep en onder begeleiding van onze gids die uitleg geeft over bezienswaardigheden die we op het parcours (24 km) zullen aandoen.

Deze toegankelijke fietstocht vertrekt te Halle om 13u aan het stadhuis (Oudstrijdersplein) en verloopt hoofdzakelijk over rustige en goed berijdbare wegen (fietsroutes). Het einde is voorzien rond 17u.

Om het mogelijk te maken voor iedereen die wenst deel te nemen worden een aantal speciaal aangepaste, elektrische fietsen ter beschikking gesteld (o.a. plateau- en duofietsen, driewielers en fietsen met lage instap). Al deze fietsen hebben een elektrische hulpmotor.

Vooraf inschrijven tot deelname is verplicht (uiterlijk tot 25/09/2021).

Deelnamekosten: 5 €/pers. (verzekering + 2 consumpties). Ter plaatse te betalen.

Om deze activiteit veilig te laten verlopen is het aantal deelnemers beperkt.

Van harte welkom!

Inschrijven

Bij: Eddy Claes
Organisatie: de Maretak vzw, vereniging voor mensen met chronische pijn
E-mailadres: info@demaretak.org
Telefoon: 0479/848055

Adres

Stadhuis Halle

Oudstrijdersplein 18, 1500 Halle
Bekijk in Google maps