Izegem, De Leest
6 okt
19.00u

Theatervoorstelling AMAZONE

Georganiseerd door

De borstkliniek en het oncologisch team van de Sint-Jozefskliniek Izegem en Zonta Club Roeselare nodigen u en uw familie uit op de Theatervoorstelling 'AMAZONE'.

Met deze voorstelling wil theater AARDPAARD het thema borstkanker en seksualiteit meer in the picture zetten. Dit thema ligt nog te vaak in de taboesfeer, zowel bij het medisch personeel als bij de patiënten zelf en hun omgeving. ‘Amazone’ wil borstkanker en seksualiteit meer bespreekbaar maken.

Inhoud theatervoorstelling: Katrien zegt dat ze een Amazone wordt. Zoals de mythologische krijgsvrouwen die een borst amputeerden om beter met pijl en boog te schieten naar de vijand. De vijand van Katrien is niet met pijl en boog te bestrijden, maar met chemo, amputatie en bestraling. Katrien heeft borstkanker.
Alex wil geen Amazone. Hij is heel bang, maar houdt zich stoer. Alex belooft om Katrien te steunen. Het is niet meer dan normaal dat je een zieke partner steunt, toch? Maar de ziekte belast niet alleen Katriens gezondheid. Ook hun relatie komt onder zware druk te staan. Hun intimiteit en seksualiteit gaan er erg onder lijden...

Deze voorstelling gaat door in De Leest Izegem.

Een ticket kost 5 euro en kan besteld worden via www.deleest.be

 

Inschrijven

Bij: De Leest

Adres

De Leest

Sint-Jorisstraat 62, 8870 Izegem (lokaal: Grote zaal )
Bekijk in Google maps