Zoersel, De Kapel
11 okt
20.00u

Theater Aardpaard - Amazone

Georganiseerd door

Amazone is een creatie van Theater Aardpaard waarin het taboe doorbroken wordt om te praten over "borstkanker en seksualiteit"

'Katrien zegt dat ze een Amazone wordt. Zoals de mythologische krijgsvrouwen die een borst amputeerden om beter met pijl en boog te schieten naar de vijand. De vijand is niet met pijl en boog te bestrijden, maar met chemo, amputatie en bestraling. Katrien heeft borstkanker.

Alex wil geen Amazone. Hij is bang, maar houdt zich sterk. Alex belooft om Katrien te steunen. Het is niet meer dan normaal dat je een zieke partner steunt, toch? Maar de ziekte belast niet alleen Katriens gezondheid, ook hun relatie komt onder zware druk te staan. Hun intimiteit en seksualiteit gaan er erg onder lijden.'

Inge Verhees en Rob ten Broeck, stichters van Theater Aardpaard, zijn man en vrouw en getuigden over dit onderwerp ook in de televisie reportage ‘Liefde in tijden van kanker’ van Phara de Aguirre.Deze productie wordt ondersteund door de stichting tegen kanker en Kom op tegen Kanker.

Kostprijs: €8, inschrijven is verplicht. 

Inschrijven

Organisatie: Gemeente & Ocmw Zoersel
E-mailadres: gemeente@zoersel.be
Telefoon: 032980000

Adres

De Kapel

Handelslei 167, 2980 Zoersel
Bekijk in Google maps