Bornem, A touch of Rose vzw
8 mei
15.00u

Stresshantering via Stress and Trauma Relief Technique (STRT)

Georganiseerd door

Stresshantering via Stress and Trauma Relief Technique (STRT)
Waarom STRT?

Ons lichaam slaagt er vaak niet in om alle stress en trauma’s te verwerken. Het resultaat daarvan zijn allerlei klachten die gaan van hartkloppingen tot rugpijn. STRT is een eenvoudige, door quasi iedereen toepasbare, techniek die het lichaam (en geest) op een zachte milde manier laat ‘ontladen’. Eens je deze techniek onder de knie hebt, kan je hem, zo vaak als je wil zelf toepassen.

Verloop

Deze workshop wordt gegeven door therapeute Krisje Vermeiren, werkzaam in De Remise te Bornem.

‘Eerst en vooral geef ik uitleg over ons Fight, Flight or Freeze systeem. Daaraan gekoppeld waarom STRT zo belangrijk is en wat het juist bewerkstelligt. Dit zal zo ongeveer een 30 minuutjes in beslag nemen, afhankelijk van de hoeveelheid vragen natuurlijk. Daarna gaan we over tot de ‘trilsessie’ zelf. Die zal zo ongeveer een uurtje in beslag nemen. Daarna nog een 10 minuutjes ervaringen delen. Dus in totaal zijn we zo’n kleine 2 uur bezig.’

Praktisch

Zorg voor makkelijk zittende kledij, een yoga matje (als je dat niet hebt, zorgen wij er wel voor), iets om je hoofd op te leggen (niet te hoog) en een dekentje. Omdat ik iedereen de nodige en gepaste aandacht wil geven, wordt het aantal deelnemers per workshop beperkt tot 8 personen.

Deze workshop gaat tweemaal per jaar door. We vragen een kleine bijdrage van € 5.
De concrete data vind je in de Agenda op onze website.

Inschrijven kan via e-mail op info@atouchofrose.be met vermelding van: Stresshantering + je naam en je voornaam + je telefoonnummer en waar je in behandeling bent.

Je krijgt een bevestiging als je kan deelnemen.

Inschrijven

Organisatie: A touch of Rose vzw

Adres

A touch of Rose vzw

Rijkenhoek 6, 2880 Bornem
Bekijk in Google maps