Brussel, BOfort
25 sep
14.00u

SPEL : STAP VOOR STAP - Over de impact van kanker op jouw leven

Georganiseerd door

Wanneer je kanker krijgt, is dit een ingrijpend proces. Er gebeurt veel met je, een echte rollercoaster aan emoties. Verlies aan gezondheid vraagt aandacht, tijd en ruimte om alles wat je overkomen is, te integreren in je leven. Het kan zijn dat je behoefte hebt om erover te praten om dit allemaal te verwerken.

Dit spel kan je hierbij helpen en nodigt je uit om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Het is een bordspel waarbij je met je pion een weg bewandelt en je onderweg van alles tegenkomt onder de vorm van vragen. De vragen nodigen uit om stil te staan, te reflecteren en jezelf wat beter te leren kennen in het omgaan met kanker: “Hoe ga je om met het verlies aan gezondheid?” maar ook “Hoe ga je nu verder? Wat is helpend voor jou?”.

We spelen het spel ongeveer een uur en hierna gaan we, voor wie wil, creatief aan de slag. Zowel het spel als de creatieve opdracht kunnen je helpen in je zoektocht naar veerkracht.

We spelen en delen in een veilige, vertrouwelijke en respectvolle omgeving. Je vertelt wat je zelf wilt en bepaalt waar je grenzen liggen. Dit alles bij een heerlijk kopje koffie of thee.

Begeleiding: Valerie Zelck

Max. aantal deelnemers : 4 personen

Ben je partner of familielid van iemand die kanker heeft (gehad), ben je ook van harte welkom om deel te nemen!

Inschrijving verplicht via bofort@bop.brussels of 02/210.04.72.

Inschrijven

Bij: BOfort-team
Organisatie: BOfort
E-mailadres: bofort@bop.brussels
Telefoon: 022100472

Adres

BOfort

Zaterdagplein, 6, 1000 Brussel
Bekijk in Google maps