De Panne, J-Club
22 okt
16.00u

Rouwweekend jongvolwassenen

Georganiseerd door

HUIL, PRAAT EN LEEF…
MET EEN TRAAN EN EEN LACH..

Op een rouw-weekend voor jongvolwassenen ontmoet je leeftijdsgenoten die net als jij iemand verloren zijn. Samen praten we over de persoon die jij graag ziet en mist. We maken tijd voor jouw verlies. Via creatieve work­shops beelden we de ervaringen uit waar we geen woorden voor vinden.

VOOR WIE? 

Op dit rouw-weekend voor jongvolwassenen is iedereen tussen 16 en 30 jaar welkom die iemand belangrijk is verloren. Dat kan een moeder of vader zijn, een broer of zus, oma of opa, vriend of vriendin, nicht of neef, tante of nonkel,… Of het nu een plots overlijden is, een overlijden na een slepende ziekte of na zelfdoding, iedereen kan deelnemen.

 

MET WIE?

Je krijgt de kans om leeftijdsgenoten te ontmoeten die hetzelfde meemaakten. Door te praten met lotgenoten zal je ontdekken dat wat je voelt normaal is. Je leert ook hoe anderen met een verlies omgaan.

Vrijwilligers verbonden aan vzw Mis­sing You begeleiden weekend.
Ze volgden een opleiding over verlies en sommige begeleiders zijn ook zelf iemand verloren.

WAT STAAT ER OP HET PROGRAMMA? 

Elke dag gaan we op verschillende momenten met elkaar praten en op een creatieve manier aan de slag gaan met je verliesverhaal en met je gevoelens. Je mag je verhaal in groep vertellen, maar dat moet niet.

De rest van de dag doen we gezellige activiteiten samen, want verbinding is belangrijk.

Mocht je nood hebben aan een extra babbel tijdens de ontspanningsmomenten dan kan je op ieder moment bij de begeleiders terecht.

Inschrijven

E-mailadres: info@missingyou.be

Adres

J-Club

Blauwe Distelweg 2, 8660 De Panne
Bekijk in Google maps