Gent, in Het Majin Huis
18 mrt
14.00u

Relaxatie online

Georganiseerd door

Ervaar je veel innerlijke onrust? Voel je je moe, heb je weinig energie? Last van piekeren? Of gewoon nood aan een rustmoment? Schrijf je dan zeker in voor een online-relaxatiesessie onder begeleiding van Els, de coördinator van Het Majin Huis, die een opleiding genoot als relaxatietherapeute.

Tijdens deze relaxatiesessies ligt de klemtoon op lichamelijk en mentaal tot rust komen en het verlichten van stress en spanning.

Dit zijn groepssessies. Ze vinden online plaats, via Microsoft Teams. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dat doe je via de link onderaan deze pagina. Na je inschrijving krijg je een link in je mailbox die je toegang geeft tot de sessie.  Inschrijven voor de sessie van 11 februari kan tot dinsdag 9 februari, 12u.

Deelname aan één sessie kost €5. Dit bedrag mag je overschijven op de rekening van Het Majin Huis: BE76 1431 1098 6895, met vermelding van je naam en de term ‘online-relaxatiesessie’.

Wat heb je nodig bij zo’n sessie? Een rustgevende ruimte waarin je niet gestoord kan worden, een matje waarop je kan liggen (bed, lange of relaxzetel kunnen ook), warme en gemakkelijke kledij, een dekentje, eventueel een kussen voor onder het hoofd en zeker voor onder je knieën.

Inschrijven

E-mailadres: info@majinhuis.org
Telefoon: 0479 16 15 08

Adres

in Het Majin Huis

Sint-Elisabethplein 7, 9000 Gent
Bekijk in Google maps