Sint-Niklaas, Zaal Greta Weyn
6 dec
13.30u

Praatcafé Sint-Niklaas : Filmnamiddag "Saint Amour"

Georganiseerd door

Met de voorstelling van een mooie film willen we een fijn moment voorzien om op een ontspannen manier samen het jaar af te sluiten en nadien nog even bij te praten.

In barre tijden is er meer dan ooit nood aan wat gezonde ontspanning. Naar goede gewoonte sluit het praatcafé ook dit jaar af met een filmnamiddag. Dit jaar selecteerden we voor jullie een nog zeer recente Frans-Belgische film, met in de hoofdrollen een paar absolute topacteurs (Depardieu, Poelvoorde, …). De film handelt over een vader en zoon die samen besluiten een wijnroute te volgen. Tijdens die reis groeien ze, ondanks alle tegenstellingen, dichter naar elkaar toe. Onderweg ontmoeten ze bovendien een aantal vrouwen en wordt er  al eens geklonken op de liefde. Een heel mooie en subtiele prent, met ook de nodige humor, die eigenlijk een ode aan het leven is. Als je het ons vraagt een grand cru om niet te missen. Een perfecte afsluiting van het jaar.

Een praatcafé is een activiteit voor mensen met kanker en hun partner/familie. Naast informatie of ontspanning is er op een praatcafé telkens ook veel tijd voorzien voor contact tussen lotgenoten.

Inschrijven:   vóór 3 december, via 03 760 85 38 (Mieke Noët)

Inschrijven

Bij: Mieke Noët
Organisatie: AZ Nikolaas
Telefoon: 03 760 85 38

Adres

Zaal Greta Weyn

Richard van Britsomstraat 21, 9100 Sint-Niklaas
Bekijk in Google maps