Gent, Lokaal Dienstencentrum De Vlaschaard
17 nov
14.00u

Praatcafé Gent : Kanker Beauty Professionals

Een praatcafé is een activiteit voor mensen met kanker en hun partner/familie waarop een deskundige een lezing komt geven over een bepaald onderwerp. Naast informatie verspreiden, is op een praatcafé telkens ook veel tijd voorzien voor contact tussen lotgenoten. Het praatcafé wordt ook ondersteund door een zorgvrijwilliger van Kom op tegen Kanker.

De Kanker Beauty Professional van het IFPC :

In verschillende ziekenhuizen worden reeds verwen- en verzorgingssessies gegeven aan vrouwelijke en mannelijke kankerpatiënten om de nevenwerkingen en gevolgen van hun behandeling enigszins op te vangen. Eénmaal terug thuis valt deze zorg weg en is er vaak een drempel om zelf naar een schoonheidsspecialiste te stappen omwille van schaamte, schrik niet begrepen te worden, angst om een niet aangepaste behandeling te krijgen. De Kanker Beauty Professionals zijn speciaal opgeleid door het IFPC (Institute for Professional Care) en demonstreren tijdens het praatcafé wat zij voor u kunnen betekenen.
Na een korte inleiding staan 4 schoonheidsconsulentes voor u klaar en kunt u gratis verwend worden met een gelaatsverzorging of een massage. Na de demonstratie is er voldoende tijd voor contact met lotgenoten tijdens een gezellig samenzijn.

Deelname is gratis. Inschrijven verplicht.

Inschrijven

Bij: Griet Dierickx
Organisatie: Lokaal Dienstencentrum De Vlaschaard
Telefoon: 09 266 93 44

Adres

Lokaal Dienstencentrum De Vlaschaard

Jubileumlaan 219, 9000 Gent
Bekijk in Google maps