Gent, Het Majin Huis
22 feb
14.00u - 16.00u

Praatcafé Gent

Georganiseerd door

Het thema/spreker voor dit praatcafé wordt later medegedeeld.

Kom op tegen Kanker organiseert in samenwerking met Het Majin Huis Gent en de 4 Gentse ziekenhuizen maandelijkse koffiemomenten en praatcafés voor mensen met kanker en hun naaste omgeving. Tijdens een praatcafé organiseren we een infosessie met gastspreker of workshop of activiteit. Op de koffienamiddagen kunnen mensen die kanker (gehad) hebben terecht voor een informele babbel onder lotgenoten. 
We wisselen de praatcafés af met koffienamiddagen.

De praatcafés en koffiemomenten worden ondersteund door ervaren zorgvrijwilligers van Kom op tegen Kanker en het Majin Huis Gent. Deze vrijwilligers zijn ook aanspreekbaar voor persoonlijke gesprekken en bieden waar nodig informatie en advies.

U kunt tijdens uw bezoek ook kennismaken met het aanbod van Het Majin Huis, een warme plek waar mensen met kanker en hun omgeving elkaar ontmoeten, een luisterend oor vinden, informatie kunnen inwinnen en deelnemen aan een waaier van activiteiten die een gezonde mentale en fysieke levensstijl bevorderen.

De koffienamiddagen gaan in 2022 door op 25 januari, 29 maart, 31 mei, 26 juli, 30 augustus, 25 oktober en 27 december .
De praatcafés (met infosessie/spreker) gaan in 2022 door op 22 februari, 26 april, 28 juni, 27 september en 29 november

 

Inschrijven

Bij: Els Van den Driessche
Organisatie: VZW Het Majin Huis
E-mailadres: info@majinhuis.org
Telefoon: 0479 16 15 08

Adres

Het Majin Huis

Sint-Elisabethplein 7 , 9000 Gent
Bekijk in Google maps