Eeklo, Lokaal Dienstencentrum Zonneheem
28 mrt
14.00u

Praatcafé Eeklo : Vroegtijdige zorgplanning bij kanker

Georganiseerd door

Plannen van zorg ? Kwaliteit van zorg ? Meebeslissen met mijn arts en andere zorgverleners ? Vroegtijdige zorgplanning betekent : samen met je familie, je arts of andere zorgverleners nadenken en spreken over de zorg die je wenst, nu en in de toekomst. Het is de bedoeling om uit te klaren wat goede zorg en kwaliteit van leven voor jou betekent.  Op die manier wordt het mogelijk om de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op hoe jij het wil. Mag ik een behandeling weigeren ? Mijn zus is gestorven op intensieve zorgen in het ziekenhuis. Hoe kan ik ervoor zorgen dat dit niet bij mij gebeurd ? Hoe kan ik vragen rond euthanasie bespreekbaar maken?  

Op deze en vele andere vragen zullen Janne en Natasha van AZ Alma Eeklo antwoord proberen geven. Achteraf is er tijd om ook op vragen in te gaan.

Het praatcafé Eeklo is bedoeld voor mensen met/na kanker en hun naasten.
Na de infosessie en tijdens de pauze is er volop gelegenheid voor ontmoeting met lotgenoten. Een ideale gelegenheid om even van gedachten te wisselen, een leuke babbel, gezelligheid...

Er zijn ook vrijwilligers van Kom op tegen Kanker aanwezig. U kunt bij hen terecht voor info of voor een luisterend oor.

Inschrijven

Organisatie: Lokaal Dienstencentrum Zonneheem
E-mailadres: zonneheem@eeklo.be
Telefoon: 09 377 02 46

Adres

Lokaal Dienstencentrum Zonneheem

Schietspoelstraat 9, 9900 Eeklo
Bekijk in Google maps