Eeklo, Lokaal Dienstencentrum Zonneheem
12 jun
14.00u

Praatcafé Eeklo : Vermoeidheid bij en na kanker

Georganiseerd door

Vermoeidheid is een veel voorkomend en erg belastende nevenwerking van kanker en van de meeste kankerbehandelingen. Tot 90% van de patiënten wordt hiermee geconfronteerd. Zowel bij wie vermoeid is, als bij de omgeving roept die vermoeidheid veel vragen op. Hoe komt het dat ze zo overweldigend is ? Hoe omgaan met de vele gevoelens die met deze vermoeidheid gepaard gaan? Verdwijnt deze vermoeidheid ooit nog ? Hoe energie sparen en toch actief blijven? Wat kunt u zelf doen om uw fysieke conditie op peil te houden en geleidelijk aan (weer) op te bouwen?  Hoe kan u aan de hand van kleine tips binnen het dagelijks leven toch functioneren ? 

Daarop en op vele andere dagdagelijkse vragen willen Isabelle Janssens en Ellen Verhaegen, beiden verpleegkundig oncologisch consulenten in AZ Alma Eeklo, u een antwoord bieden !

Het praatcafé Eeklo is bedoeld voor mensen met/na kanker en hun naasten. Na de infosessie en tijdens de pauze is er volop gelegenheid voor ontmoeting met lotgenoten. Een ideale gelegenheid om even van gedachten te wisselen, een leuke babbel, gezelligheid...

Er zijn ook vrijwilligers van Kom op tegen Kanker aanwezig. U kunt bij hen terecht voor info of voor een luisterend oor.

Inschrijven

Organisatie: Lokaal Dienstencentrum Zonneheem
E-mailadres: zonneheem@eeklo.be
Telefoon: 09 377 02 46

Adres

Lokaal Dienstencentrum Zonneheem

Schietspoelstraat 9, 9900 Eeklo
Bekijk in Google maps