Eeklo, Lokaal Dienstencentrum Zonneheem
29 nov
14.00u

Praatcafé Eeklo : Friedtheater : “En…? Alles goed ?”

Georganiseerd door

"En…? Alles Goed?" is een theatervoorstelling van Fried Ringoot. Een beklijvend , humoristisch en authentiek verhaal…van doorzetten, ondanks of ‘dankzij’ alles. De theatervoorstelling die je door mekaar schudt, met de voeten op de grond zet, maar ook heerlijk meeneemt in een humoristisch verhaal van ‘moed en liefde’! Veel meer dan over het ‘K-woord’ vertelt Fried Ringoot er over de laatste zeven jaar van zijn leven. Hij laat je binnen kijken in zijn ziel! De voorstelling is een rollercoaster van emoties! Fried brengt de voorstelling vanuit zijn rolstoel, boordevol humor, pakkend, herkenbaar, confronterend, zalig muzikaal, soms heerlijk absurd, aangrijpend en teder. En toch steeds met de beide voeten pal in de realiteit durven kijken naar het leven zoals het écht is met een ongelofelijke authenticiteit!

Dat mensen steeds opnieuw komen kijken omdat ze "er weer voor een aantal maand tegen kunnen", zegt alles.. Ze ‘laden zichzelf op…

Het praatcafé Eeklo is normaal alleen bedoeld voor mensen met/na kanker en hun naasten. Gezien de aard van de voorstelling is echter iedereen die interesse heeft welkom.
Na de voorstelling en tijdens de pauze is er volop gelegenheid voor ontmoeting met lotgenoten. Een ideale gelegenheid om even van gedachten te wisselen, een leuke babbel, gezelligheid...

Er zijn ook vrijwilligers van Kom op tegen Kanker aanwezig. U kunt bij hen terecht voor info of voor een luisterend oor.

Inschrijven

Bij: Lokaal Dienstencentrum Zonneheem
E-mailadres: zonneheem@eeklo.be
Telefoon: 09 377 02 46

Adres

Lokaal Dienstencentrum Zonneheem

Schietspoelstraat 9, 9900 Eeklo
Bekijk in Google maps