Gent, vzw Het Majin Huis
10 okt
14.00u

Persoonlijke coaching/loopbaancoaching

Georganiseerd door

Als je plots geconfronteerd wordt met de diagnose kanker, verandert jouw leven en dat van jouw naaste omgeving grondig.

Het doel van de persoonlijke ondersteuning:

Samen met jou wordt er bekeken waarvoor je precies ondersteuning zoekt, welke vragen en verwachtingen je hebt rond de begeleiding zowel op privévlak als op werkvlak.

Er wordt stilgestaan bij jouw situatie. De hulpverlener helpt jou om na het beluisteren van jouw vragen en het bespreken van jouw verwachtingen wezenlijke doelen te formuleren die aanzetten tot het ondernemen van acties. Samen maken jullie de brug tussen je huidige situatie en jouw gewenste toekomst. De kracht van je eigen kennen en kunnen waarmee je jouw doel kan bereiken, staat centraal.

Worstel je met vragen aangaande jouw loopbaan, dan bekijk je samen met de hulpverlener je noden en wensen mbt je loopbaan,  krijg je ondersteuning  bij belangrijke loopbaanbeslissingen die je te nemen hebt, kan je advies krijgen als je een carrièreswitch plant of je job wil opzeggen, ga je samen met de hulpverlener op zoek naar eventuele doorgroeimogelijkheden en loopbaankansen binnen je huidige job, krijg je hulp om je competenties en talenten te (her)ontdekken en (opnieuw) te waarderen…

Steeds op afspraak

Inschrijven

Bij: Els Van den Driessche
Organisatie: vzw Het Majin Huis
E-mailadres: info@majinhuis.org
Telefoon: 0479 16 15 08