Antwerpen, Perfum Stories
30 mrt
09.00u - 14.00u

Perfum Stories

Georganiseerd door

Op zaterdag 30 maart, trekken wij naar Antwerpen, naar ‘Perfum Stories’ op de Grote Markt. Daar worden wij verwacht tegen 11u30 en krijgen wij een lichte lunch aangeboden. Wat extra kracht opdoen voor we aan het echt werk beginnen, namelijk op zoek gaan naar de parfum die bij ons past. Hierbij krijgen wij het nodige advies van de parfum experten. Elke deelneemster stapt buiten met een flesje parfum van 50ml die perfect bij haar past. Daarnaast krijgen wij als extra attentie ook nog een body lotion aangeboden.

Deelnemen aan deze unieke ervaring kost normaal gezien 64 euro. Dankzij tussenkomst in de kosten door LenaBeau kunnen we deze activiteit aanbieden aan 40 euro.  Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar lenabeau1@gmail.com en de som van 40 euro over te schrijven op het rekeningnummer BE64 7360 2138 7352.

Wij verzamelen ten laatste om 9u in het station van Aalst ter hoogte van de ‘Panos’.  Het trein ticket is door iedere deelneemster zelf te voorzien.  Na afloop van de activiteit die ongeveer 2u duurt, ronden we ons uitje af en keren we goedgemutst en heerlijk geurend huiswaarts.

 

Inschrijven

Organisatie: LenaBeau
E-mailadres: lenabeau1@gmail.com

Adres

Perfum Stories

Grote Markt 19, 2000 Antwerpen
Bekijk in Google maps