Lubbeek, Diensencentrum 'De Sleutel'
20 jan
14.00u - 17.00u

Ontspannende winteractiviteit 'Improvisatie theater'

Georganiseerd door

Op dit moment dat het feestgedruis weer is geluwd en de drie koningen naar het Oosten zijn teruggekeerd willen we vanuit ‘de Maretak vzw’ jou (en partner), als lid van onze vereniging, graag uitnodigen op zondag 20 januari 2019 tot het bijwonen van onze ontspannende ‘winteractiviteit’.

Vanaf 14 uur ben je van harte welkom in de polyvalente zaal van Dienstencentrum ‘De Sleutel’ te Lubbeek (Staatsbaan 124). In de warme gezelligheid van elkaars aanwezigheid willen we dit jaar voor ontspanning zorgen door de opvoering van een stukje improvisatietheater van ‘eigen kweek’. Maak je lachspieren alvast maar los…

Uiteraard mag het bij deze gelegenheid ook niet ontbreken aan wat lekkernij. We voorzien dus in een hapje en een natje! Afsluiten doen we omstreeks 17 uur. Naar goede gewoonte voorzien we de aanwezigheid van kussentjes om het zitcomfort eventueel te verbeteren en zullen ook onze relaxzetels ter beschikking staan om wat te kunnen rusten indien gewenst.

Om organisatorische redenen willen we je vragen om vooraf te willen inschrijven (bij voorkeur). Dit kan je doen via de website (www.demaretak.org/evenementen/winteractiviteit) of een telefoontje/sms op het gsm nr. 0479 84 80 55.

Inschrijven

Bij: Eddy Claes
Organisatie: de Maretak vzw, vereniging voor mensen met chronische pijn
E-mailadres: info@demaretak.org
Telefoon: 0479/848055

Adres

Diensencentrum 'De Sleutel'

Staatsbaan 124, 3210 Lubbeek
Bekijk in Google maps