Aalst, VTI Aalst
13 okt
09.15u

Ontmoetingsdag Missing You

Georganiseerd door

Missing You organiseert elk najaar een ontmoetingsdag voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 jaar tot 30 jaar. Ook ouders zijn deze dag welkom! 

Tijdens onze ontmoetingsdag brengen we een grote groep kinderen, jongeren en jongvolwassenen samen. We creëren verbinding, los van leeftijd, woonplaats en van wie ze op welke manier verloren. We laten de deelnemers letterlijk ervaren dat ze niet alleen zijn, ook al voelt dat in hun dagelijkse leven soms zo. 

De deelnemers kiezen uit verschillende creatieve workshops. Ouders die graag in de buurt blijven, kunnen terecht in de "oudergroep". Daar wordt - onder begeleiding van een Missing You-vrijwilliger - uitgewisseld met andere ouders hoe ze kunnen omgaan met hun rouwende kind. Aan het einde van de dag stelt elke groep voor wat ze maakten of leerden tijdens hun workshop. We sluiten elke ontmoetingsdag af met een herdenkingsritueel tijdens een live muziekmoment. Na deze krachtige afsluiter kan ieder weer op weg.

De ontmoetingsdag vindt plaats op zaterdag 13 oktober 2018 in Aalst, in het VTI (Sinte Annalaan 99, 9300 Aalst). Ieder jaar gaat onze ontmoetingsdag door in een andere provincie, dit jaar dus in Oost-Vlaanderen. 

Kom je met de trein of bus naar de ontmoetingsdag? Dan kan je afstappen in het station Aalst. Dan is het nog een kwartier wandelen. Heb je het moeilijk om tot in het VTI te geraken? Geef ons een seintje, dan zoeken we samen naar een oplossing. Er is ook een parking aan de school. 

De prijs van deze dag is 10 euro per persoon. In dit bedrag zitten de volledige organisatie, verzekering, broodjeslunch en versnaperingen inbegrepen. Gelieve dit voor 7 oktober - na inschrijving en bevestiging - te storten op BE74 7795 9543 1807. 

Alle informatie over de workshops en het inschrijvingsformulier vind je op onze website www.missingyou.be 

 

Inschrijven

Bij: Greet Demey
Organisatie: Missing You
E-mailadres: greet@missingyou.be

Adres

VTI Aalst

Sint Annalaan 99, 9300 Aalst
Bekijk in Google maps