Brugge, Huis van de Mens
2 okt
09.30u

Ontmoetingsdag

Georganiseerd door

Missing You organiseert elk najaar een ontmoetingsdag voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 jaar tot 30 jaar die een dierbare zijn verloren. Ook ouders zijn op deze dag welkom! 

Tijdens onze ontmoetingsdag brengen we kinderen, jongeren en jongvolwassenen samen. We creëren verbinding, los van leeftijd, woonplaats en van wie ze op welke manier verloren. We laten de deelnemers letterlijk ervaren dat ze niet alleen zijn, ook al voelt dat in hun dagelijkse leven soms zo. 

De deelnemers kiezen uit verschillende creatieve workshops. Ouders die graag in de buurt blijven, kunnen terecht in de "oudergroep". Daar wordt - onder begeleiding van een Missing You-vrijwilliger - uitgewisseld met andere ouders hoe ze kunnen omgaan met hun rouwende kind. Aan het einde van de dag stelt elke groep voor wat ze maakten of leerden tijdens hun workshop. We sluiten elke ontmoetingsdag af met een herdenkingsritueel tijdens een live muziekmoment. Na deze krachtige afsluiter kan ieder weer op weg.

De prijs van deze dag is 16 euro per persoon. In dit bedrag zitten de volledige organisatie, verzekering, broodjeslunch en versnaperingen inbegrepen. Gelieve dit voor 30 september - na inschrijving en bevestiging - te storten op BE74 7795 9543 1807. 

Alle informatie over de workshops en het inschrijvingsformulier vind je binnenkort op onze website www.missingyou.be 

 

Inschrijven

Adres

Huis van de Mens

Hauwerstraat 3C, 8000 Brugge
Bekijk in Google maps