Schaarbeek, ONLINE
26 jul
14.30u

Online yoga voor herstel Yoga Kitchen

Georganiseerd door

Online yoga voor herstel

Ben je in een herstelproces na ziekte of onderga je regelmatig behandelingen die veel van je energie opslorpen? Dan is een het beoefenen van een zachte yoga die gericht is op aandacht voor jezelf en ontspannen wellicht geschikt voor jou.

==>Online op dinsdagmiddag van 14.30 u tot 15.30u

Soms verliezen we door die uitdagingen het contact en zelfs het vertrouwen in ons lichaam. Aangepaste beweging is en blijft noodzakelijk om onze gezondheid en ons welzijn te ondersteunen.

Met gerichte aandacht, bewuste ademhaling en aangepaste houdingen en oefeningen, ondersteun je het herstelproces en de terugkeer naar een betere gezondheid, naar meer kracht en flexibiliteit.
Yoga beoefenen op een zachte manier zorgt voor een betere energiestroom in het lichaam en rust in het hoofd. De houdingen, bewegingen en meditatieve ontspanningen komen uit de rijke yogatraditie en meer bepaald uit de yogareeksen voor herstel (restorative yoga).

Belangrijk: deze yoga vervangt uiteraard geen medisch advies en/of medische begeleiding. Raadpleeg je huisarts of specialist indien je twijfelt of je zachte yoga mag beoefenen.

Meer informatie over deze lessen of inschrijven via onderstaande website:

https://yogakitchen.be/nl/yogalessen/yoga-herstel/

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig.

Adres

ONLINE

ONLINE, 1030 Schaarbeek
Bekijk in Google maps