Vlaanderen, online
17 jun
10.00u

Online webinars voor werkzoekende jongeren en jongvolwassenen met kanker

Georganiseerd door

Entree organiseert in samenwerking met de Jongerenwerking van Kom op tegen Kanker en vzw Mentor enkele online workshops om jou op weg te helpen in het doolhof van studies, werk & inkomen, en alles wat daartussen zit ;)
Het kan daarbij zowel gaan over het doolhof dat zich binnenin jouw hoofd heeft genesteld, als over het administratieve doolhof.

 • 20something met loopbaantwijfels - 17 juni (10u-11u)
  In deze webinar zoomen we in op de vraag 'Wat wil ik nu echt?' en gaan we op zoek naar de achterliggende waarden. Het zijn nl. die waarden die jou richting geven en je helpen bij het maken van keuzes, ook bij de keuzes die betrekking hebben op jouw loopbaan. Ellen, loopbaancoach bij vzw Emino, helpt jou op weg om de keuzestress te counteren!
 • Creatief solliciteren - 24 juni (10u-11u)
  Werk zoeken als jongvolwassene na een kankerbehandeling. Hoe begin je eraan? Zet je wel of niet een foto op je cv? Hoe onderscheid je je met jouw cv of kies je voor een videoboodschap? Vertel je wel of niet dat je kanker hebt gehad? En wat als je nog niet veel ervaring hebt kunnen opbouwen? ...
  Tine en Eva, coaches van Entree, gaan in deze interactieve workshop aan de slag met jouw vragen.
 • Werkloketten ontmaskerd - 9 juli (17u-18u)
  Webinar over werkloketten: VDAB, mutualiteiten, vakbonden, RVA,... wie zijn ze? wat doen ze? En vooral, wat kunnen ze voor jou betekenen?!
  Justien van vzw Mentor maakt van deze informatie een verhelderende presentatie!

Voel je je aangesproken? Je kan je inschrijven via: https://docs.google.com/forms/d/1QOBfZ10QvUQj5HcDSzGZib2jNxqCLwPqnSHfYLiUxQI/viewform?edit_requested=true

Adres

online

eigen zetel, bureau, eettafel, ..., met gsm of laptop Vlaanderen
Bekijk in Google maps