Gent, AZ Jan Palfijn Gent
7 jan
09.00u

Oncorevalidatie AZ Jan Palfijn

Georganiseerd door

Oncorevalidatie in AZ Jan Palfijn Gent combineert aangepaste lichaamstraining met informatieve sessies over allerlei aspecten van kanker. Zo’n uitgebalanceerd herstelprogramma werkt tegelijk aan de fysieke conditie en verbetert ook de levenskwaliteit van de deelnemers.
Een volledig programma loopt over 12 weken. We starten op 7 januari 2020 en onderbreken even tijdens de Krokusvakantie. We eindigen op vrijdag 3 april (net voor de paasvakantie )  

Elke dinsdag van 9u00 tot 10u30 is er intensieve kiné op eigen tempo en van 11u00 tot 12u30 volgt een infosessie met als onderwerpen als bvb. gezonde voeding , werken na kanker, complementaire zorg, enz….
Elke vrijdag van 9 u tot 10u30 is er opnieuw een bewegingssessie, gaande van Tai chi tot relaxatie tot dans…..

Deelnemers kunnen zich inschrijven bij Leentje Delbaere op het nummer 09/224 84 31

Er moeten 8 patiënten ingeschreven zijn om het programma te kunnen laten doorgaan.
Kostprijs is € 250 waarvan € 50 betaald moet worden bij de intake, bestaande uit een consult bij de psycholoog, een consult bij de kinesist en een cardioproef. Pas na deze 12 weken volgt de eindfactuur.

Heel wat ziekenfondsen verlenen een gedeeltelijke terugbetaling, soms enkel via de aanvullende verzekering. Ook heel wat hospitalisatieverzekeringen komen tussen in de kosten. Informeer u dus bij uw ziekenfonds en/of hospitalisatieverzekering.

Meer info : https://www.allesoverkanker.be/oncorevalidatie

Inschrijven

Bij: Leentje Delbaere
Organisatie: AZ Jan Palfijn Gent
Telefoon: 09/224 84 31

Adres

AZ Jan Palfijn Gent

Watersportlaan 5, 9000 Gent
Bekijk in Google maps