Hasselt, Jessa Ziekenhuis, campus Virga Jesse
21 sep
16.00u

Oncologische revalidatie

Georganiseerd door

Het Jessa Ziekenhuis heeft, in samenwerking met het Integraal Kankercentrum Limburg (Nederland), een programma ontwikkeld voor gezondheidsbevordering en revalidatie voor kankerpatiënten.

Het programma is een combinatie van lichaamstraining en psychosociale bijeenkomsten gedurende drie maanden.

Wekelijks werkt u aan uw conditie door lichaamstraining met fitnessapparatuur, groepssport en oefeningen in het zwembad. De trainingen gebeuren op uw eigen niveau en onder deskundige begeleiding. Daarnaast kan u ook themabijeenkomsten bijwonen over belangrijke onderwerpen in realatie tot kanker: voeding, verwerking van kanker, praten over kanker met kinderen en kenissen, gevolgen van kanker voor werk en gezien. De partners zijn bij deze bijeenkomsten ook welkom.

Een groep bestaat uit 12 tot 18 personen. U kan samen zijn met mensen die weten hoe u zich voelt en met één woord begrijpen wat u bedoelt. Omdat ze het zelf meemaken en net zo ervaren.

Voor meer informatie over het progrogramma oncologische revalidatie en de eigen financiële bijdrage kan u steeds terecht bij het secretariaat fysische geneeskunde, campus Virga Jesse. Tel.: 011 30 96 50

De nieuwe groep start op maandag 21 september 2015. Alvorens uw inschrijving dient u een afspraak te maken bij één van onze fysisch geneesheren om de revalidatie goed te keuren. (dit kan eveneens op bovenvermeld telefoonnummer) Deze groep traint telkens op maandag en donderdag van 16u-18u, het programma loopt gedurende 3 maandagen. De Thema avonden die hieraan gekoppeld zijn, zijn enkel bedoeld voor deelnemers van deze revalidatiegroep (deze data worden bij de start meegedeeld).

Inschrijven

Bij: Secretariaat fysische geneeskunde
Organisatie: campus Virga Jesse
Telefoon: 011 30 96 50

Adres

Jessa Ziekenhuis, campus Virga Jesse

Stadsomvaart 11, 3500 Hasselt
Bekijk in Google maps