Hasselt, vzw Jessa Ziekenhuis
4 okt
13.30u - 16.15u

Mindfulnesstraining voor mensen met kanker

Georganiseerd door

De Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) training is een 8-weken cursus gericht op het aanleren van bewuste aandacht. De training is een combinatie van ademhalingstechnieken, meditatieoefeningen, yoga en cognitieve technieken. 

Je leert anders om te gaan met spanningen, gedachten en emoties. De oefeningen helpen jou om jezelf beter te leren kennen. Je leert terug zelf aan het roer te staan in plaats van dat gedachten en emoties met jou op de loop gaan. Mindfulness leert je aandacht te schenken aan het hier-en-nu, aan dit moment. Je zal doorheen de sessies merken dat je steeds meer aanwezig bent in je leven. 

Het MBSR-programma kan gevolgd worden nà de nabehandeling en is kostenloos. De training vindt plaats in de O2+ruimte, waar reeds matje en dekentjes aanwezig zijn. Je hoeft dus niets mee te brengen. 

Gratis parking is voorzien op de Koning Boudewijnlaan (plaat van het Jessa Ziekenhuis staat aangegeven). Om het kwartier komt een pendelbus je oppikken en zet je voor de deur van het ziekenhuis af.

http://www.jessazh.be/deelwebsites/oncologische-ondersteuning/mindfulness/voor-mensen-met-kanker

Inschrijven

Bij: Sofie Engels - Klinisch psychologe, mindfulnesstrainer
Organisatie: vzw Jessa Ziekenhuis
Telefoon: 011/30.89.15

Adres

vzw Jessa Ziekenhuis

Stadsomvaart 9, 3500 Hasselt (lokaal: Welnessruimte (02+) - campus Virga Jesse)
Bekijk in Google maps