Hasselt, vzw Jessa Ziekenhuis
7 okt
13.30u - 16.00u

Mildheidstraining voor mensen met kanker

Georganiseerd door

De Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL) training oftewel mildheidstraining is een 8-weken cursus gericht op het ontwikkelen van meer mededogen en mildheid voor jezelf en anderen.

Waar een ziekte als kanker je meetrekt in negatieve gedachten en zelfverwijt, bijvoorbeeld omdat je fysiek minder aankan na de behandelingen, leer je met MBCL om jezelf met vriendelijkheid te behandelen en te ondersteunen. De cursus is erop gericht om gezonder om te gaan met psychisch en lichamelijk lijden en is een verdieping na de mindfulnesstraining.

Voorwaarde is dat je reeds een volledige mindfulnesstraining gevolgd hebt, ofwel in het Jessa Ziekenhuis ofwel elders.

Het mildheidsprogramma kan gevolgd worden nà de nabehandeling en is kostenloos. De training vindt plaats in de 02+ ruimte, waar reeds matjes en dekentjes aanwezig zijn. Je hoeft dus niets mee te brengen. Naast de acht cursusbijeenkomsten wordt tussen sessie 6 en 7 ook een stiltebijeenkomst aangeboden.

Gratis parking is voorzien op de Koning Boudewijnlaan (plaat met Jess Ziekenhuis staat aangegeven). Om het kwartier komt een pendelbus je oppikken en zet je voor de deur van het ziekenhuis af. 

http://www.jessazh.be/deelwebsites/oncologische-ondersteuning

Inschrijven

Bij: Nathalie Cardinaels - Klinisch psychologe borstcentrum
Organisatie: vzw Jessa Ziekenhuis
Telefoon: 011/30.89.67

Adres

vzw Jessa Ziekenhuis

Stadsomvaart 9, 3500 Hasselt (lokaal: Welnessruimte (02+) - campus Virga Jesse)
Bekijk in Google maps