Zuienkerke, Domein Polderwind
19 jul
09.00u (tot 26 juli 17.00u)

Mantelzorgvakantie: een ideale vakantieplaats, jouw kans om te genieten!

Georganiseerd door

Groepsreis op maat van mantelzorgers in Zuienkerke van 19/07/2019 tot 26/07/2019

  • Op zeven kilometer van Blankenberge en Brugge
  • Wandeling midden in de Polders
  • In de buurt van enkele prachtige natuurgebieden
  • Ervaringen delen met andere mantelzorgers
  • Mooie excursiemogelijkheden

Deze unieke vakantieformule is gericht op mantelzorgers, die dag in dag uit, zorg dragen voor hun partner of familielid. Er kan samen maar zeker ook apart ontspannen worden. Er is een buddywerking waarbij de hele zorg overgenomen kan worden.

Jouw vakantieverblijf

Domein Polderwind is een ideale vakantieplaats. Jouw kans om te genieten met zorg! Op het domein vind je rust en ontspanning langs het water of in de binnentuin. Voor de actieve recreanten zijn er volop mogelijkheden in de mooie West-Vlaamse omgeving. Het hele jaar door kunnen mensen er van een ‘vakantie met zorg’ genieten.  Het domein biedt rust en recreatie op en rond een mooie waterplas en dat voor mensen met een beperking, ziekte of ouderdom.
Aan de oever staat een nagelnieuw viersterrenhotel. Het hotel is een architecturaal pareltje geïnspireerd op de Tulou, een cirkelvormige, traditionele groepswoning uit China. Op het gelijkvloers staan ontmoeting en samenzijn centraal. De meeste hotelkamers bevinden zich op de eerste verdieping, in een intieme setting. In en rond het domein is alles aanwezig en aangepast om iedereen altijd een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Meer info en direct boeken? KLIK HIER

Inschrijven

Organisatie: Samana
E-mailadres: info@samana.be
Telefoon: 003222464773

Adres

Domein Polderwind

Polderwind 4, 8377 Zuienkerke
Bekijk in Google maps