Zele, Centrum woonzorg De Bron - Lokaal dienstencentrum De Welle
13 sep
14.00u

Mantelzorgcafé

Georganiseerd door

Er zijn veel mensen die de zorg voor anderen op zich nemen, zonder dat ze weten dat ze eigenlijk mantelzorger zijn. Of je nu boodschappen doet, de rolluiken gaat optrekken, helpt in het huishouden of iemand hulp biedt zich te wassen, het maakt allemaal een groot verschil voor de persoon die de zorg nodig heeft.

Omdat dit wel eens overweldigend of moeilijk kan zijn, is het contact met anderen in een gelijkaardige situatie vaak verhelderend en geruststellend.

In het mantelzorgcafé willen we je de ruimte geven om je ervaringen, problemen of gevoelens met andere mantelzorgers te delen en even op adem te komen.

Maar even goed bieden we informatie over praktische zaken zoals het statuut van de mantelzorger, premies, verschillende woonvormen of hoe zaken juridisch in elkaar zitten. Elke maand pikken we er een thema uit, op de achterzijde krijg je een overzicht. Iedereen is welkom en kan vrij aan sluiten.

Tijdens dit mantelzorgcafé: In balans blijven als mantelzorger

We staan stil bij het evenwicht zoeken tussen zorgen, werken en wat tijd voor jezelf voorzien. Hoe pak je het zelf aan? Hoe doen anderen dit? Wat kunnen we van elkaar leren?

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig.

nschrijven is niet nodig.

Iedereen is welkom!

Voor meer info kan je steeds terecht op 052 45 68 56 of dienstencentrum@zele.be

Er wordt een bijdrage gevraagd van € 1 voor onbeperkte toegang tot koffie, water of thee tijdens het mantelzorgcafé.

Adres

Centrum woonzorg De Bron - Lokaal dienstencentrum De Welle

Koevliet 3, 9240 Zele (lokaal: zaal 3)
Bekijk in Google maps