Brasschaat, Casa Callenta
6 feb
13.30u - 16.30u

'Look good, feel better' workshop voor vrouwen

Georganiseerd door

Iedereen ziet er graag goed uit. En wie er goed uitziet, voelt zich ook beter en heeft meer zelfvertrouwen. Dat is zo voor wie gezond is, maar zeker ook voor wie ziek is. Look good, feel better!

Je hebt een grauwe teint, je verliest je haar en wenkbrauwen, je hebt een vermoeide uitstraling? Dat is niet prettig, maar wel heel normaal. Je lichaam krijgt het hard te verduren door de ziekte en bovendien kunnen de behandelingen voor onaangename nevenwerkingen zorgen. Een deskundig en ervaren schoonheidsconsulente vertelt je hoe je er snel beter kunt uit zien met een goed verzorgde huid, een leuk sjaaltje … Ook al ben je moe en heb je er weinig zin in, probeer toch een paar dingen uit. Wedden dat je verrast zult zijn over het positieve effect? Look good, feel better, want wie er goed uitziet, voelt zich meestal ook beter.

Look good, feel better is een gezamenlijk project van Kom op tegen Kanker en heel wat ziekenhuizen en zorgorganisaties in Vlaanderen. Samen organiseren zij workshops over make-up en verzorging voor kankerpatiënten.  

Deelname is gratis. Graag inschrijven en dan reserveren wij een plaats voor jou.

Zelf meebrengen aub: washandje en een waskom. 
Tijdens de workshop gaan we namelijk peeling en producten aanbrengen op ons gelaat, die we afspoelen met washandje en waskom.

Inschrijven

Bij: Els Dehaemers
Organisatie: Casa Callenta
Telefoon: 03 653 52 74

Adres

Casa Callenta

Zwembadweg 5, 2930 Brasschaat
Bekijk in Google maps