Duffel, AZ Sint Maarten campus Rooienberg
8 feb
12.00u - 16.00u

Look Good, Feel Better voor vrouwen

Georganiseerd door

Deze groepssessie wordt georganiseerd voor vrouwen. Iedereen ziet er graag goed uit. En wie er goed uitziet, voelt zich ook beter en heeft meer zelfvertrouwen. Dat is zo voor wie gezond is, maar zeker ook voor wie ziek is. Look good, feel better!

U hebt een grauwe teint, u verliest uw haar en wenkbrauwen, u hebt een vermoeide uitstraling? Dat is niet prettig, maar wel heel normaal. Uw lichaam krijgt het hard te verduren door de ziekte en bovendien kunnen de behandelingen voor onaangename nevenwerkingen zorgen. Een deskundig en ervaren schoonheidsconsulente vertelt u hoe u er snel beter kunt uit zien met een goed verzorgde huid, een leuk sjaaltje … Ook al bent u moe en hebt u er weinig zin in, probeer toch een paar dingen uit. Wedden dat u verrast zult zijn over het positieve effect? Look good, feel better, want wie er goed uitziet, voelt zich meestal ook beter.

Look good, feel better is een gezamenlijk project van Kom op tegen Kanker en heel wat ziekenhuizen in Vlaanderen. Samen organiseren zij workshops over make-up en verzorging voor kankerpatiënten.

Deelname is gratis en broodjes worden voorzien. Gelieve u vooraf in te schrijven.

Inschrijven

Bij: Evelien Theys
Organisatie: AZ Sint Maarten
Telefoon: 015 30 31 11

Adres

AZ Sint Maarten campus Rooienberg

Rooienberg 25, 2570 Duffel
Bekijk in Google maps