Bornem, A touch of Rose vzw
9 mrt
12.00u - 16.00u

Look good, feel better voor dames GEANNULEERD

Georganiseerd door

Schoonheidssessie – Look good, feel better

Kanker krijgen, betekent een opdoffer van formaat. Extra zwaar wordt het als je uiterlijk dan ook nog eens lijdt onder de behandeling. Dat deel zelf in de hand kunnen houden, is vaak erg belangrijk.

Wie weet hoe zich op te maken, krijgt opnieuw het gevoel vat te hebben op het leven en zal zich gemakkelijker onder de mensen begeven.

‘Look good, feel better’ heet het project, want wie er goed uitziet, voelt zich meestal ook beter.

Tijdens de workshop ‘verzorging en make-up’ worden in een kleine groep de basisprincipes van onder andere huidverzorging en make-up aangeleerd om nevenwerkingen van de behandeling te maskeren.

Daarbij komen aan bod: de huid reinigen, een masker aanbrengen, dagcrème gebruiken, wenkbrauwen bijtekenen, vlekken camoufleren, keuze van aangepaste make-up, haarprothese, haarbanden en sjaaltjes…

De workshop wordt geleid door een schoonheidsspecialiste, die een bijzondere opleiding volgde voor de behandeling van patiënten met kanker.

Verloop

We starten om 12u met een kleine broodjesmaaltijd. Deelname aan deze sessie is gratis, een vrije gift is altijd welkom !

Praktisch

Inschrijven kan via e-mail op info@atouchofrose.be met vermelding van: Schoonheidssessie met gekozen datum + je naam + je telefoonnummer. Je krijgt een bevestiging als je kan deelnemen.

 

Inschrijven

Bij: A touch of Rose vzw

Adres

A touch of Rose vzw

Rijkenhoek 6, 2880 Bornem
Bekijk in Google maps