Kortrijk, Az Groeninge
24 mrt
13.00u

Look Good, Feel Better workshop

Georganiseerd door

Iedereen ziet er graag goed uit. En wie er goed uitziet, voelt zich ook beter. Ook als u ziek bent. Ervaart u als patiënt problemen met uw huid, haar, nagels ...? Dat is heel normaal. Uw lichaam krijgt het hard te verduren, zowel door de ziekte als door de behandeling. Daarom organiseert Kom op tegen Kanker een workshop ‘Look good, feel better’. Hierbij wordt u in een kleine groep met lotgenoten in de watten gelegd, én leert een Kom op tegen Kanker-schoonheidsspecialiste u de basisprincipes om nevenwerkingen op te vangen via een goede huidverzorging, make-up, een leuk sjaaltje.

In een kleine groep leer je de basisprincipes van een goede huidverzorging en make-up, om zo nevenwerkingen van de behandeling enigszins op te vangen. Komen aan bod: de huid reinigen, een dagcrème gebruiken, wenkbrauwen bijtekenen, vlekken camoufleren, aangepaste make-up gebruiken, advies over de keuze van haarprothese, haarbanden en sjaals.

Look good, feel better heet het project, want wie er goed uitziet, voélt zich meestal ook beter. Schoonheidsspecialistes van Kom op tegen Kanker begeleiden de sessies. Het project is mogelijk dankzij de steun van cosmeticahuis Estée Lauder-Clinique.

Inschrijven

Bij: Nancy Christiaens - Sociale Dienst
Organisatie: Az Groeninge
Telefoon: 056636843

Adres

Az Groeninge

President Kennedylaan 4, 8500 Kortrijk (lokaal: 't Notenhof)
Bekijk in Google maps