Eernegem, startplaats op het terras van "Torenhof"
2 aug
14.00u

Kastelentocht in Eernegem

Georganiseerd door

Uitnodiging voor een namiddag in de sfeer van de Kastelentocht op zondag 2 augustus in Eernegem

Hierbij nodigen we onze lotgenoten met partners uit op een namiddag-uitstap op zondag 2 augustus. We sluiten aan bij een activiteit die georganiseerd wordt door de wandelclub de Motestappers van Koekelare in samenwerking met het wielercomité van Moere (Gistel).

PROGRAMMA

We spreken af om 14 u. op het terras van  het “Torenhof”, Oostendesteenweg, 251 in Eernegem (ter hoogte van de 'Moerdijk').

Dit is die dag voor iedereen gratis toegankelijk.  Het domein met een groot overdekt terras is er die dag de start- en aankomstplaats voor wandelaars en fietsers voor de vijftiende editie van de Kastelentocht, Hier vinden de inschrijvingen plaats en is er drankgelegenheid en animatie.

We doen onze verplaatsing met carpooling en stellen volgende opties voor:

  • ofwel : 13u.Vertrek Roeselare - aan de EXPOHALLEN

  • ofwel : 13u.15Vertrek IzegemFRUNPARK

  • ofwel : u gaat rechtstreeks naar de plaats van afspraak

    Opgelet : de verbinding Torhout-Oostende (Torhoutbaan) is onderbroken: in Torhout dien je de omleiding te volgen over Aartrijke.

Er is ruime parking voorzien in de nabijheid van de startplaats, op de weidehoek oostendesteenweg-ganzestraat op 300 m ( kan echter al volzet zijn )

Er is ook een 2e parkeermogelijkheid in de Provincieweg (straat richting Moere) Indien het echt ver is kan gebeld worden om opge­haald te worden naar 0474/350616

Voor info omtrent deze parking kun je terecht bij een van de bestuursleden.  Degenen die echter niet goed te been zijn kunnen evenwel afgezet worden aan de ingangspoort van de dreef van het domein.

We spreken ter plaatse af aan welke wandeling we wensen deel te nemen. Er is een uitgestippelde wandeling voorzien van 5-7-12-15-20 of 25 km. En er kan gestart worden tot 15 u. We stellen voor dat we kiezen voor de korte afstanden.

Inschrijving :        

€ 1,80: niet-leden

€ 1,20: leden

Het is evenwel mogelijk een 2 km wandeling te doen naar het oorlogsmuseum : ‘ de lange Max ‘ waar je in een cafetaria kunt verpozen, om dan nog 2 km terug te keren.

Onder de deelnemers wordt om het uur een grote fles “Keytebier” verloot. ( dit op het domein ‘Torenhof’).

Het is ook mogelijk te komen en niet mee te wandelen, maar louter om van de sfeer mee te genieten op het terras of in de tuin.

Dit jaar is er een optreden van Davy Delamo. Voorzien einde van dit samenzijn: 18 u à 18.30u

(er is muzikale animatie tot 18u.)

INSCHRIJVING vóór 25 juli

  • door overschrijving van € 2 op rek. BE62 3751 0081 0361, ter compensatie wordt een gratis drank aangeboden ter plaatse.
  • of mail naar callensrik@hotmail.com

 Gelieve hierbij de namen én afspraakplaats ('Izegem' OF 'Roeselare' OF  'rechtstreeks') door te geven.

Namens het Bestuur,

Eugeen Carrette - voorzitter
An Adriaens  - secretaris

Inschrijven

Adres

startplaats op het terras van "Torenhof"

Oostendsesteenweg 251, 8480 Eernegem
Bekijk in Google maps