Bornem, A touch of Rose vzw
12 mrt
14.00u

Kanker en vermoeidheid

Georganiseerd door

Vermoeidheidssessie

Als je behandeld wordt met chemo- of radiotherapie, kan je last krijgen van vermoeidheid naarmate de behandeling vordert. Dit kan zowel op lichamelijk als mentaal vlak zijn. Het aantal patiënten dat vermoeidheidsklachten ondervindt, varieert sterk. De ernst van de klachten hangt af van de duur en het type behandeling dat je krijgt.

Na het beëindigen van de behandeling zullen de vermoeidheidsklachten slechts langzaamaan verminderen. Zelfs enkele maanden na het staken van de therapie kan je nog klachten van vermoeidheid ondervinden. Dit is heel normaal …

Maar hoe kan je met deze vermoeidheid omgaan ? Welke tips kunnen wij je meegeven ?

De antwoorden op deze vragen kan je mogelijk vinden tijdens deze infosessie, waaraan je kan deelnemen zowel tijdens maar ook na je behandeling. Je kan er ervaringen uitwisselen met andere (ex-)kankerpatiënten en horen hoe zij met hun vermoeidheid omgaan en wat hen daarbij helpt. Zo ben je beter in staat om zoveel mogelijk je gewone activiteiten verder te zetten.

Vermoeidheid is geen banale klacht maar beïnvloedt je levenskwaliteit.

Praktisch

Deelname aan deze sessie is gratis, een vrije gift is altijd welkom ! Concrete data vind je onder Agenda.

Inschrijven kan via e-mail op info@atouchofrose.be met vermelding van: Vermoeidheidssessie met gekozen datum + je naam + je telefoonnummer.

Je krijgt een bevestiging als je kan deelnemen.

Inschrijven

Organisatie: A touch of Rose vzw

Adres

A touch of Rose vzw

Rijkenhoek 6, 2880 Bornem
Bekijk in Google maps