Wilrijk, Neerlandhof
14 okt
11.00u

Initiatie "Chi Neng Chi Kung" in onze 2e locatie "Neerlandhof"

Georganiseerd door

Voor onze nieuwe locatie in Wilrijk zullen wij samen werken met "Lieve" die zich engageerde voor het wekelijks geven van "Chi Neng Chi Kung"... beginnende met een initiatie zal zij ons leren ontspannen via soepele bewegingen en de juiste ademhaling... en dit op haar eigen vrouwelijke zachte manier... met genoeg aandacht voor elk van ons en een ritme dat voor iedereen makkelijk te volgen is zelfs van op een stoel.

Behoor jij tot onze doelgroep "mensen tijdens en na kanker"... partners, buddy's, of ouders/grootouders van door kanker getroffen kinderen... dan is deze intitiatie zeker iets voor jou!

vzw "Klein Geluk" biedt u de kans om alvast geheel gratis te komen kennis maken tijdens een initiatie sessie die doorgaat in "Neerlandhof"... (zaal 1e verdiep)

Mee te brengen losse kledij en een flesje water...

Deze initiatie is bedoeld voor iedereen van de doelgroep - lid zijn van vzw "Klein Geluk" is hiervoor niet nodig - inschrijven ook niet - van harte welkom!

Bij genoeg interesse worden verdere sessies ingelegd.  

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig.

Iedereen van de doelgroep is van harte welkom - wel graag op tijd aanwezig zijn zodat de initiatie sessie niet onderbroken moet worden. Bij genoeg interesse worden verdere sessies ingelegd... dus na de initiatie staan wij ter uwer beschikking voor het beantwoorden van al uw vragen.

Adres

Neerlandhof

Edenplein 26, 2610 Wilrijk (lokaal: 1e verdiep)
Bekijk in Google maps