Lokeren, Boskesschool
27 dec
16.00u

Infosessie rond prostaatkanker door dokter Patrick D'haenens, uroloog AZ Lokeren

Georganiseerd door

Graag nodigen we jullie uit op ons volgende praatcafé voor mensen geconfronteerd met kanker en hun naasten.

 

Wat is een praatcafé?

 

Vanuit de behoefte aan lotgenotencontact bij heel wat mensen met kanker en hun omgeving, organiseert het AZ Lokeren samen met Kom op tegen Kanker een praatcafé binnen je regio. Het praatcafé doet hierbij dienst als een ontmoetingsplaats waar mensen tijdens en/of na een activiteit vrijblijvend en ongedwongen met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen kunnen delen. Het oncologisch team van het AZ Lokeren zorgt samen met een vrijwilliger van Kom op tegen Kanker voor de omkadering.

 

Alle activiteiten zijn  gratis. Inschrijven is verplicht.

 

Infosessie rond prostaatkanker door dokter Patrick D’haenens, uroloog AZ Lokeren

 

In België is prostaatkanker de meest voorkomende kanker bij mannen. Het krijgen van deze diagnose kan veel veranderen in het leven van de man en zijn naasten. Soms zijn er heel wat vragen waarop men een antwoord zoekt of zijn er bezorgdheden. Het contact met lotgenoten kan daarbij zeer verrijkend zijn.

 

Bent u of iemand uit uw omgeving getroffen door prostaatkanker en bent u op zoek naar wat meer informatie. Wat is nu juist prostaatkanker? Welke behandelingen heeft de medische wereld voor handen? Welke gevolgen kan prostaatkanker hebben op uw dagelijks leven? Kom dan naar ons praatcafé. Dokter D’haenens, uroloog AZ Lokeren, geeft jullie meer algemene informatie omtrent deze diagnose en maakt daarna uitgebreid tijd om jullie vragen te beantwoorden.

 

Aansluitend bieden we jullie de mogelijkheid om te genieten van de voetbalwedstrijd tussen Sporting Lokeren en Club Brugge in het Daknamstadion. Deze match start om 18 uur. Vooraf worden broodjes voorzien.

 

Donderdag 27 december 2018 om 16 uur in Boskesschool, Slagveldstraat 48 te Lokeren.

 

Meer info en verplicht inschrijving voor 23 december 2018.

Verplicht in te schrijven voor de voetbalwedstrijd. Let op deze ticket zijn beperkt!

Heidi Bruyneel

psycholoog@azlokeren.be

tel. 09 340 83 94

www.azlokeren.be

Inschrijven

Bij: Heidi Bruyneel
Organisatie: AZ Lokeren
Telefoon: 09/340.83.94.

Adres

Boskesschool

Slagveldstraat 48, 9160 Lokeren
Bekijk in Google maps