Sint-Niklaas, OLV-Presentatie
15 okt
13.00u - 17.00u

Het leven gaat verder, zeggen ze

Georganiseerd door

33ste Landelijke dag voor ouders van een overleden kind: een dag waarop 'lotgenoten' uit heel Vlaanderen , met elkaar verbonden door het verlies van een kind, elkaar kunnen ontmoeten. Er is gelegenheid om met een OVOK medewerker te praten. Niet enkel lotgenoten, maar ook familieleden, vrienden,hulpverleners en anderen die hen een warm hart toedragen zijn welkom op deze dag. Ouders mogen een foto van hun kind meebrengen vermits er een fotohoek wordt gemaakt.

Twee ouders getuigen over het verlies van hun kind en de weg die ze aflegden na het verlies. Aansluitend geeft Arthur Polspoel duiding met een lezing over 'het leven gaat verder, zeggen ze'. Jeroen Driessens zorgt voor een muzikaal intermezzo.

Er is ook een kinder-/jongerenprogramma (georganiseerd door het Huis van de mens). Voor kinderen onder de zes jaar is opvang voorzien. Voor oudere kinderen is er een aparte werking. In leeftijdsgroepjes krijgen ze de kans om hun verhaal te brengen en herkenning te vinden bij elkaar. Op creatieve wijze en in aangepaste werkvormen kunnen ze uiting geven aan hun gevoelens. Deze kinderwerking is gratis.

Inschrijven is nodig vóór 30 september, 5€ op rekeningnummer: IBAN-BE92 0012 9858 9823, BIC-GEBABEBB, O.V.O.K. vzw, 3920 Lommel.

Inschrijven

Bij: Georges Blauwet
Organisatie: OVOK
Website: www.ovok.be

Adres

OLV-Presentatie

Spoorweglaan (zonder nummer), 9100 Sint-Niklaas (lokaal: zaal Antigone)
Bekijk in Google maps